loading
Orar Luni-Vineri 07:30 - 20:00 Sâmbătă 09:00 - 13:00
Adresa Puncte Recoltare Vezi Puncte Recoltare

Ginecologie

Programați o consultație online sau telefonic în una din zilele lucrătoare la următorul număr de telefon:

0256 435 438

Ginecologie

Departament Obstetrică - Ginecologie

Studiul morfo-fiziopatologiei organelor genitale feminine ca parte a întregului organism

Afecțiunile genitale sunt o realitate cu care fiecare femeie se confruntă și principalul motiv pentru care femeile ajung la medicul ginecolog. Peste 70 ***  dintre femei fac o infecție vaginală cel puțin o dată în viață, iar 3 din 4 femei sunt afectate de infecțiile bacteriene comune.


Cel mai des întâlnite sunt infecțiile vaginale, candidoza și vaginitele bacteriene. Acestea pot apărea în urma unor tratamente cu antibiotice, a contactului sexual neprotejat, a contactului sexual cu parteneri multipli sau în urma unor dereglări hormonale. Simptomele diferă de la o afecțiune la alta: de la înroșirea și edemul vulvei, la secreții vaginale anormale, mâncărimi și dureri ale zonei intime. 


Obstetrică – Ginecologie este ramura medicală care se ocupă cu studiul fiziologiei aparatului reproducător feminin, cu procesele biologice ce țin de reproducere și cu tratarea afecțiunilor genitale. Este foarte important să consultăm medicul ginecolog încă de la primele simptome ale unei afecțiuni. De asemenea, pentru a preveni îmbolnăvirea, este important să efectuăm controale și analize de rutină, la recomandarea medicului ginecolog.