loading
Orar Luni-Vineri 07:30 - 20:00 Sâmbătă 09:00 - 13:00
Adresa Puncte Recoltare Vezi Puncte Recoltare

Detalii Servicii

Biologie moleculară PCR

ADN viral hepatita B (cantitativ)

Determinarea cantitativă a ADN-ului virusului hepatitei B în plasma pacienților infectați (viremie, încărcătura virală) este utila in stabilirea progresiei bolii și evaluarea eficienţei terapiei antivirale.

 *Analiza subcontractata

Preț 270 Lei

ADN-HPV genotipare

Monitorizarea evolutiei infectiei determinate de un anumit tip HPV monitorizarea persistentei genotipurilor asociate cu risc crescut de cancer cervical, in special la pacientele cu citologie negativa femei ≥ 30 ani cu citologie negativa si ADN-HPV detectie tipuri cu risc crescut pozitiv; femei cu citologie ASC-US si ADN-HPV detectie tipuri cu risc crescut pozitiv monitorizarea eficientei tratamentului in cazul leziunilor cervicale asociate cu HPV (conizatie, radioterapie sau chimioterapie) genotiparea pre- si postvaccinala in programe *** ionate de screening facilitarea investigatiilor epidemiologice referitoare la evolutia naturala a infectiilor HPV.

 *Analiza subcontractata

Preț 295 Lei

ADN-HPV genotipare 16,18

Pentru a evidenţia precoce prezenţa modificărilor la nivelul celulelor colului uterin cauzate de infecţia persistentă cu HPV.

*Analiza subcontractata

Preț 140 Lei

Analiza polimorfismului genei interleukinei 28B (IL-28B)

Stabilirea prognosticului hepatitei C, atât la pacienţii netrataţi, cât şi la cei aflaţi sub tratament.

 *Analiza subcontractata

Preț 420 Lei

ARN viral hepatita C (cantitativ)

Determinarea cantitativă a ARN-ului virusului hepatitei C în plasma pacienților infectați (viremie, încărcătura virală) este utila in stabilirea progresiei bolii și evaluarea eficienţei terapiei antivirale.

 *Analiza subcontractata

Preț 270 Lei

HLA-B27

Spondilita ankilopoietica sindromul Reiter artrita idiopatica juvenila artrita psoriazica.

*Analiza subcontractata

Preț 250 Lei

Mutația factorului Leiden

Evenimente trombotice survenite la pacienţi tineri (<50 ani) tromboze venoase recurente; tromboze venoase în teritorii anatomice “neobişnuite”: vena portă, vene hepatice, mezenterice, cerebrale, etc antecedente familiale de tromboze venoase la indivizi <50 ani paciente cu pierderi de sarcină în trimestrele II şi III, de cauză incertă după o consiliere adecvată, la pacientele asimptomatice din familiile la care s-a depistat mutaţia, înainte de administrarea de contraceptive orale şi a unei eventuale sarcini.

 *Analiza subcontractata

Preț 220 Lei

Mutația protrombică (factorul II)

Evenimente trombotice survenite la pacienţi tineri (<50 ani) tromboze venoase recurente; tromboze venoase în teritorii anatomice “neobişnuite”: vena portă, vene hepatice, mezenterice, cerebrale, etc antecedente familiale de tromboze venoase la indivizi <50 ani paciente cu pierderi de sarcină în trimestrele II şi III, de cauză incertă după o consiliere adecvată, la pacientele asimptomatice din familiile la care s-a depistat mutaţia, înainte de administrarea de contraceptive orale şi a unei eventuale sarcini. *Analiza subcontractata
Preț 230 Lei